Avanatajele unui Magazin Online fata de unul Conventional


In ziua de astazi prezenta in mediul online, indiferent ca suntem persoana fizica sau juridica este o necesitate. Indiferent de activitatea pe care o intreprindem trebuie sa avem un suport de promovare online. Pentru activitatile comerciale, cel mai bun suport este magazinul online. Un magazin online prezinta o multitudine de avantaje fata de magazinele conventionale, atat din punct de vedere al comerciantului cat si din punct de vedere al cumparatorului. In acest articol vom arata cateva din avantajele pe care magazinele online le prezinta cumparatorului. In primul rand magazinele online ajuta cumparatorul sa economiseasca atat bani cat si timp. Atunci cand dorim sa achizitionam un produs nu mai este necesar sa ne deplasam fizic pana la un supermarket, ativitate ce necesita bani si timp, ci putem sta linistit in fata calculatorului navigand printr-o gama variata de produse si oferte. De asemenea, magazinele online ne ajuta sa alegem produsul cu cel mai bun raport calitate/pret oferindu-ne posibilitatea sa comparam mai multe produse similar de la firme concurente sau sa cotam pretul cel mai bun la diferiti furnizori fara a fi nevoie sa ne deplasam de la un magazin la altul.
Acest lucru il facem pentru a vedea cine are cea mai buna oferta. In plus magazinele online ne permit sa facem cumparaturile de care avem nevoie iar apoi se ne intorcem imediat la activtatile curente fara a fi nevoie sa mai pierdem timp. In al doilea rand ni se prezinta posibilitatea de a face o alegere informata asupra cumpararii unui produs. In momentul in care suntem intr-un magazin conventional singurele informatii pe care le putem cunoaste despre produs sunt cele oferite de eticheta si eventual de angajatii acelui magazin. In momentul cand facem cumparaturi online avem la dispozitie intreg internetul pentru a putea afla orice fel de informatii despre produs sau pentru a putea face compartatii intre produse similare astfel putem alege produsul care ni se potriveste cel mai bine. In al treile rand si poate cel mai important avantaj este faptul ca magazinele online sunt deschise non-stop fapt care ne permite sa efectuam cumparaturile atunci cand avem noi timp si nu trebuie sa ne facem loc in orarul zilei pentru a face cumparaturi. Detalii realizare magazin online aici. 

Kin ONE si Kin TWO


Telefoanele Microsoft lansate oficial. Initial cunoscute ca Purple si Turtle, din cadrul Project Pink, primele telefoane sub brand Microsoft se alatura in batalia pentru clienti inceputa de Google cu al sau Nexus One. Terminalele sunt clar orientate pe segmentul de socializare, incluzand toate caracteristicile privind accesul, sharing-ul sau comunicarea pe site-urile specializate (Facebook, Twitter, Flikr, MySpace, etc). De asemenea, vin cu pachet complet de navigare si chat Microsoft - Bing si suita Windows Live. Kin One si Kin Two vin cu o interfata personalizata compusa din doua Home Screen: Kin Loop - ce afiseaza feed-uri de la retele sociale si Kin Studio - functie de backup a continutului din telefon. Ambele telefoane vor fi subventionate de catre ambii operatori, costand cu abonament intre 100 si 150 de dolari.